Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2018 10:38 - ИМА ГОСПОД - ТРЕТа част . Очаквам Господнето Наказание за още десетки съдии и прокурори. ВИАОСИСД.Амин.
Автор: lordmdobrev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 997 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Все пак има Господ. Съдия Хитров узакони кражбата на фабриката " Рекорд" АД Горна Оряховица от мафията. В тази фабрика моя фирма имаше 49 % от акциите ,закупени за милиони на фондовата борса.Мафиотите имаха безплати акции от масовата приватизация. Загубих реално от 2005г. доход от по 350 000 евро на месец за фирмата ми. Мафиотите прехвърлиха незаконно цялата фабрика на тяхна фирма - И какво последва - за 6 месеца умряха от болести всички господа, техните синове и внуци . Нека съдия ХИТРОВ да се помоли на мафията да му плати да живее. Още 29 съдии от ВКС ги чака тази съдба. Вярно октомври 2016г. само един път се помолих ГОСПОД да накаже ХИТРОВ. Има Господ! Други съдии от ВКС узакониха кражбата на наши имоти от хора на мафията за НУЛА СТОТИНКИ. И тях ги чака същата съдба, Както и този който само с Разпореждания си назначава съдии по дела на мен и мои роднини и губим делата . Как така по три жалби на случайния принцип се падат ТРИМА ЕДНИ И СЪЩИ СЪДИИ !!! Как така Влахов натиска СЛУЧАЙНОТО КОПЧЕ?!?!?! Поисках от ВСС и Лозан ПАНОВ да уволнят Влахов - нищо!!! ГОСПОД ЩЕ ИЗПЪЛНИ МОЛБАТА МИ!! Сигурен съм. Как така Влахов натиска копчето , че дела на моя близка все се падат на СТОИЛ СОТИРОВ -известен МЪЖ ?!?!?! И той вместо да си даде отвод тъй като е работил с тази моя близка в един и същи съд , постановява РЕШЕНИЯ в УСЛУГА И по поръчката на ЕДИН ГЕЙ ЧСИ. Така че има Господ!! Следва и божието наказание на държавниците - престъпниците , ЧСИ -та , ЧСИ Д., ЧСИ Ч.,ипрокурорикоито поръчаха мен и семейството ми 2010 и ми търсеха 48 милиона лева данъци . Накрая- не дължа нито стотинка. Татко ми почина !! Господ ще накаже и прокурорите, които опънаха чадър над престъпници , които окрадоха имотите ни - на мои близки - в центъра на СОФИЯ за десетки милиони!!! Амин. 

Същата съдба- ГОСПОДНЕТО НАКАЗАНИЕ ги чакат около 28 съдии от СГС, 19 съдии от САС, 21 съдии от ВКС, съдии от КОС, съдии - 7 от БОС, съдии 5 от ВОС и десетки други .
В най-скоро време очаквам Господнето наказание на съдия Ерик Василев от ВКС, който въпреки че си е давал отводи по стотици мои дела в СГС, не допусназа касационно разглеждане на моя жалба срещу прекратено дело от 2012 на Оксърегн Съд Стара Загора за обезщетение за ОТРАДНАТИЯ НИ чрез СЪДИИ имот в центъра наБургас за 250 000 евро и подарен на едно лице за НУЛА СТОТИНКИ , макар че по делото даже един съдия който си даде отвод след това даде два пъти ход по същество, и след това се намери един съдия който да ПРЕКРАТИ делото, иЗА КОИТО СЪДИИ ответника още преживе ни заявяваше, че плаща на съдии , за да изгубим това и други дела в БОС и БАС. ЗАГУБИТА АНИ Е ЗА 250 000 евро и откраднат имот в центъра на Бургас и подарен за НУЛА СТОТИНКИ .- като в играта 
и плащанате она съдии е замесен адв.Въ.... и неговата възлюблена съдия от ВКС Л.И. 
Очаквам същото и за разпределите на делата във ВКС, който седем частни жалби ГИ РАЗПРЕДЕЛИ СЛУЧАЙНО на ТРИМА ЕДНИ И СЪЩИ СЪДИИ - съдия Красимир Влахов - милионния имотникс кредитни карти за десетки хиляди евро. и ГЛАДНИ ПРОКУРОРИ И ПРОКУРОРЧЕТА.Амин.
 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lordmdobrev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 982817
Постинги: 1239
Коментари: 96
Гласове: 364
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031