Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2010 17:16 - Гей мафията завладява ГЕРБ, разкри Дани Каназирева – с видео
Автор: lado Категория: Политика   
Прочетен: 762 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

 

 
image

Дани Каназирева

Изхвърлената след другарски съд от Бойковата партия пловдивска адвокатка Дани Каназирева влезе в челен сблъсък с бившите си вече съпартийци. В поредица от интервюта по вестници и телевизии, Каназирева развенча мита за ГЕРБ -ерите, като за силни мъже, държащи в яките си ръце кормилото на властта. „Мъжкари“ с гей наклонности са обсебили партията на Бойко и Цветанов, категорична е юристката.

По думите й, съпартийците й я подложили на Страшен

image

Каназирева и Областният управител на Пловдив Иван Тотев бяха близки, докато Дани не нарече съпартийците му "гейове" и "хермафродити"

съд и с обвинения, че с действията си срива имиджа на партията, я изхвърлили. На въпроса, дали се чувства излъгана и низвергната, Дани Каназирева отговаря така: В ГЕРБ е пълно с комплексирани хора – повечето мъже, за чиято сексуална ориентация не съм много сигурна. Заставайки начело на властта, същите започват да пресират останалите, и така избиват комплексите си. Мъжът с комплекси само външно прилича на мъж, но всъщност е безполов, разсъждава Каназирева. Тези мъже с меки китки в ГЕРБ не се и замислят, когато им се наложи да пуснат клюка или обикновена измислица, за да окепазят противника си и да го изместят в кариерата. А истината е, че 90 % от хората покрай Бойко и управлението са хора, които влязоха в ГЕРБ заради лични облаги. Русокосата адвокатка признава, че се бои от отмъщение на ГЕРБ. Издава, че след изгонването, някои imageот бившите й съпартийци са я заплашвали да не си отваря устата по медиите, защото щяла да съжалява горчиво. До няколко месеца ще ти се случат крайно неприятни неща, заплашил и известен функционер на ГЕРБ, чието име Дани Каназирева не желае да спомене от страх. Смелата пловдивска адвокатка очаква атаки в две направления: Ще се опитат да ми спретнат някакъв сценарий за злоупотреба или пък секс компромат. Тези ченгета са в състояние да ми изфабрикуват каквото си искат, категорична е тя. Най – много се страхувам за близките си, завършва Дани Каназирева

Преди да я изхвърлят от политиката, смелата пловдивска адвокатка работеше здраво на полза роду и това е факт! Няма как да не повярваме на думите й и сега! ВИЖ ВИДЕОТО:

Подобни статии:



Тагове:   Дани,   мафията,   гей,   каназирева,


Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lado
Категория: Изкуство
Прочетен: 2650330
Постинги: 65535
Коментари: 5893
Гласове: 20657
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930