Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2011 12:54 - Крадлив дедо - изключително сериозен кандидат за президент.
Автор: lado Категория: Политика   
Прочетен: 8083 Коментари: 19 Гласове:
24


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
М. Андреев: Симеон става изключително сериозен кандидат за президент Събота, 26 Март 2011

 

image Методи Андреев
Ген. Бриго Аспарухов издигна кандидатурата на Симеон Сакскобургготски за президент в сутрешен телевизионен блок. Преди това червеният генерал трескаво обикаляше провинцията, където пред журналисти налагаше Сакскобургготски за най-добрия кандидат за президент на България. Има пресечна точка на успоредните линии Първанов и Борисов - и пресечната точка е Симеон Сакскобургготски.

Бригадир-ът няма да си губи времето да обикаля телевизии и вестници, ако предварително не е получил знак от страна на Сакскобургготски, коментира в интервю пред Блиц бившият шев на Комисията по досиетата Методи Андреев. Преди време казах: очакваната изненада е Бойко Борисов да се кандидатира. А голямата изненада ще е, ако Симеон се кандидатира.

За мен не е чудно, че именно Бригадир Аспарухов се явява PR- агенцията на Симеон. Да си припомним скандалната история, когато Царя беше министър-председател и реши да го прави свой външнополитически съветник. Обществеността реагира остро срещу решението на Величеството, защото това беше реабилитация на човек, който е заемал висши постове в бившата ДС. Връзката между Бриго Аспарухов и Симеон Сакскобургготски минава през Атанас Тилев – агент Румянцев. Не е тайна, че срещу Бриго Аспарухов имаше дело за унищоженото (от него) досие на агент Румянцев. Помня, че когато Бриго стана народен представител, обвинението отпадна.

Атанас Тилев – агент Румянцев – е свързващо звено между Бриго Аспарухов и Царя.

Тилев беше собственик на фалиралата Банка за земеделски кредит и на застрахователната компания "Витоша" (днес „Уника”), в която акционер беше и Симеон Сакскобургготски. Това Царя беше обявил в една данъчна декларация. (Според регистрите член на борда на директорите и на "Витоша", и на "Дару финанс" е бил Бриго Аспарухов. Синът на Тилев - Хари, е член на съвета на директорите на „Дару финанс” с управител бащата – Атанас Тилев. ”Дару” АД е регистрирана в офшорна зона - Лихтенщайн. В момента в нея съсобственик е бившият жълт министър Николай Василев.

image
По времето на Симеон Сакскобургготски беше потъпкан българският закон, бяха направени превратни тълкувания на ясни текстове. И областни управители като Олимпи Кътев извършиха куп юридически еквилибристики само и само той да си вземе колкото се може повече имоти.

М. Кунева събира както интересите на левия електорат, така и на царските хора. Знаеш историята й - тя е от репресирано от комунистите семейство, но мъжът й Андрей Пръмов е червен аристократ. Това, което ние наблюдаваме в България, изцяло се обяснява със сентенцията на Андропов – „Конфронтацията на системите трябва да се превърне в конвергенция на елитите”. Ето виж как представители на бившата ДС, снахи на бивши червени величия изведнъж се обединиха с царя. И дойде моментът, в който един висш офицер на ДС да стане пиар на монарха. А най-интересно е, че монархът не се чувства обиден, че точно такъв е пиар агентът му, мълчи си...

Преди два-три месеца Христина Христова написа писмо до ЕС, че нашата комисия била използвала информация за политически рекет. Явно интервюто, което правихме тогава, доста сериозно ги е разтресло. Защото най-добре Христина Христова знае, че ние нямахме реален достъп до никакви архиви. И не притежавахме нищо от тези архиви – всичко беше донасяно и след това взимано от службите.

Много е интересно кои хора са силните днес в НДСВ. Силните хора са тези, за които обществото има негативно мнение. Силен човек е Милен Велчев със странната и спорна сделка за външния дълг. Макар тя вече да не е спорна. Има сериозни разработки, които доказват, че загубата от тази сделка е колосална за държавата. След това такъв човек е Хари Потър - Николай Василев който, като напусна министерството, изведнъж придоби собственост в редица частни фирми.

Защо държат за лидер на НДСВ Христина Христова? По една проста причина: тя не е замесена в корупционни скандали и е безлична като политик. Ползват я като чиновничка – да подписва техните решения, да ги популяризира, да представя партията. Иначе може ли една партия, която уважава лидера си, да го пренебрегва? Досега да си чула Христина Христова да се е кандидатира за нещо? Да са я лансирали за кандидат за президент, за кмет на София? Не!

Доган категорично е казал, че кандидатура (като тази на Симеон) би подкрепил. И се вижда как Симеон става изключително сериозен кандидат за президент. Той все още публично не го е казал. Но е ясно, че ще го каже по подобаващ начин - със съответната тържественост, когато е убеден, че могъщите политически сили са зад него по някаква причина. Затова и казвам, че има пресечна точка на успоредните линии Първанов и Борисов - и пресечната точка е Симеон Сакскобургготски.



Гласувай:
24



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dolsineq - Има кураж. Не всичко е краднато, щом ...
26.03.2011 13:12
Има кураж. Не всичко е краднато, щом пак се връща...
цитирай
2. mt46 - Ново 5!...
26.03.2011 13:29
Няма да стане!... Народът вече бе излъган от Сакса...
цитирай
3. haralanov - Крадлив дедо ще стане президент,когато...
26.03.2011 13:51
Крадлив дедо ще стане президент,когато аз стана български цар.
Това второто е далече по-вероятно!
цитирай
4. tit - Ако Боко издигне прасе!
26.03.2011 14:13
И десните бездействат!:(
цитирай
5. despinida - Този не се ли срамува от действията си...
26.03.2011 14:15
окраде и прибра, каквото можа, за другото, което не успя, съди държавата...сега пък ще идва за президент...
Верно, ако народа го избере, ще си върна българския паспорт и ще поискам да ме вземат в някоя централноафриканска държава...:))
Поздрави, Владо, както винаги си на гребена на цунамито, което се е задало към нас...но повечето хора, все още не го осъзнават или не искат да го осъзнаят...
цитирай
6. haralanov - Шегата настрана...
26.03.2011 14:29
Ако Крадлив дедо бъде подкрепен от ГЕРБ и ДПС,като едното няма нищо ще стане български президент.Късата българска памет ще е забравила вече за яхтата в Монте Карло,за врътката с външния дълг(тук една приятелка ми обяснява,колко добри били юпитата и Милен Велчев),затова,че влезе в обща коалиция с Ахмед Доган и с убийците на чичо си Принц Кирил.Личната ми прогноза е,че Крадливият едва ли би могъл да вземе повече от 2% на каквито и да е било избори!
цитирай
7. lado - Галя, то да беше цунами, да е минало и ...
26.03.2011 14:30
Галя, то да беше цунами, да е минало и заминало....Нас ни влачи мъртво течение
Поздрави и на теб!
цитирай
8. lado - Ако Боко издигне прасе!
26.03.2011 14:34
tit написа:
И десните бездействат!:(

Има една гротеска при "Тимур и неговите командоси" - там имаме магаре - депутат.
цитирай
9. kass - haralanov
26.03.2011 15:08
haralanov написа:
Крадлив дедо ще стане президент,когато аз стана български цар.
Това второто е далече по-вероятно!


Чудесна идея, аз предлагам да зарежем тия, вече познати ни, лица и да направим Минчо цар... :)))))...
Вижда ми се добре запознат с политическите въпроси, а освен това мисля и че като го короноваме, царя ще трябва да му предаде царските имоти, понеже те ще се полагат на действащия монарх като се върнем към Търновската конституция.
Привет Минчо! :)...
цитирай
10. haralanov - Цар Минчо.В отговор на kass
26.03.2011 15:36
Вече не си спомням кой точно беше изрекъл следното.Царят(с действията си) ме направи републиканец,а Патриарха(Максим естествено) ме направи атеист.Българската брутална политическа действителност тласна мнозина към противоположността на собствените им морални позиции.Ще продължавам нарочно да го натъртвам!Безумно е,подло е,неморално е,чудовищно е да влезеш в обща коалиция с убийците на собственият си кръвен чичо Принц Кирил.И това да го обявиш за ,,нов морал".Разбира се,че в името на България.Подобна мерзост никога и на,никой не бих простил!Цар Минчо...Нямам благороднически произход.Освен нечии псувни най-малкото бих отнесъл и едно ,,цървул"..:)))Виж,Ива...Нямам болните амбиции за власт на Крадлив дедо.Искренно ти се чудя,откъде тези твои симпатии към него?Всеки един,който гласува през 2001г.още ,,за царя" всъщност гласува за комунистите.Та и Плугчиева и Калчев и Паскалев бяха негови министри.Друг е въпросът дали Ива ,,не се чувстваш у лево".
цитирай
11. kass - haralanov
26.03.2011 16:17
Виж Минчо, аз просто издигам твоята кандидатура за цар, защото я си представи да се явят на избори Серго, Доган и Бойко... Практически те няма да ни дадат никакъв избор нали? По таза причина аз лично смятам, че колкото повече, толкова повече избор... Редно е за една демокрация. Ти обаче искаш да ме убедиш, че който гласувал за царя, гласувал за комунистите, чуден лав на демократите ама няма да мине, защото точно глупавите им действия като опозиция създадоха тройната коалиция и аз няма да им се вържа на мохабетите дотогава, докато Костов не си подаде оставката, защото вирнатия му нос и явното му бездействие в опозиция ни разказват играта вече 10 години след след неговото изпускане на властта... Защото на всички е ясно, че сините не получават подкрепа заради Костов, и по този начин комунягите печелят позиции в парламента, нооо какво му дреме на Костов за демокрацията, синята идея или работата на опозицията като принцип в политиката... Единственото нещо, което е от значение за него е да е в парламента до живот...
цитирай
12. andrei - Крадлив Дедо,няма никакъв шанс-пък който ще да му издига кандидатурата.
26.03.2011 16:50
От всички президенти до ден днешен-някой от тях да е свършил нещо добро за страната и хората?Най-често се оправдават,че нямат пълномощия и изпълнителни функции,а само представителни!Не е без значение обаче,кой ще представлява България-поне пред външният свят и ясно да изложи и артикулира нейната политика!В този спор за президент,реално ще останат в страни,изборите за местна власт,а те са съществената и важна част от изборният процес.Може би и това е целта на препирнята за президент...
цитирай
13. haralanov - Мдааа Ива...
26.03.2011 16:53
И на теб Костов ти виновен!Българските шизофренни медии и това успяха да внушат...с успех за съжаление!
цитирай
14. kass - haralanov
26.03.2011 17:00
Никой нищо не ми е внушил, това са фактите, не ги пренебрегвай. Вярно ли е, че десните едвам минават бариерата за влизане в парламента? - Вярно е! Вярно ли е, че Костов разцепи дясното пространство? - Вярно е! Вярно ли е, че въпреки всичко не си подава оставката години наред? - Вярно е!. Вярно ли е, че от това печелят комунягите? - Вярно е!... Все едно е дали ще гласувам за царя или няма да гласувам въобще, резултатът е един и същ, но да ме насилват да гласувам за Костов като единствена алтернатива на комунягите няма как да стане, защото няма нищо демократично в това. Ако Костов беше демократ, отдавна щеше да е освободил дясното пространство от себе си за да има шанс да се създаде истинска опозиция, а не каквато имаме сега, бездействаща, безидейна и тотално безсилна за каквото и да било...
цитирай
15. haralanov - kass
26.03.2011 18:34
За теб Крадлив дедо алтернатива ли е и дясно пространство ли е?
цитирай
16. kass - haralanov
26.03.2011 20:13
Костов е в пъти по-крадлив от дедо ако става за въпрос. Няма как да знам каква опозиция биха били НДСВ защото никога не са били в опозиция, но със сигурност знам, че Костов не е никаква опозиция. Прилича ми на голям театър, уж имаме опозиция, но на практика нямаме никаква. С действията си Костов блогира дясното пространство и буквално остави всеки, който дойде на власт без отявлена опозиция... Като за капак уби синята идея и с това даде пълен картбланш на комунистите, които след '97 се възродиха, но сините не и няма да се възродят докато не се махне Костов... Тъй, че ми е много смешно когато десен симпатизант ми заговори за коалицията на царя с червените, че дедо ти поне беше открит, докато Костов ни говори колко много ги мрази, а не вижда че докато се натиска на мястото си им е дал пълната свобода да се развиват, защото цялото дясно общество в България е оставено без никакъв избор на практика... Ако ти наистина си и син до гроб, не мислиш ли че е крайно време да осъдиш лидера си по-строго, когато виждаш, че нещата вървят така зле с любимата ти партия? Защото никак, ама никак не е важно кой какво говори или прави, важното е какви в крайна сметка са резултатите от неговите действия и приказки...
цитирай
17. boristodorov56 - По-скоро камила ще мине през иглени уши, нежели Симеончо да стане Президент!
27.03.2011 11:15
Ако ще Амет с Циганите и турците, Статишев с педалите, юпитата с парите да му помагат - царът е политическа мърша.
По-скоро м.Кунева, с ремонтираната визия, би била общ кандидат на БСП, ДПС, НДСВ и СССР като се има предвид повишената и актимност напоследък по телевизиите.

Долгая рука московская ще търсете тук, ако до тогава Рапоня не изсере голямото лайно на Аеца Белене и четворните курове.
цитирай
18. ok3223 - "ЦАРО
27.03.2011 20:31
ЧЕ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ КОГА ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ.
Те това се казуе глупост на н-та степен.
Тоя няма да посмее да се кандидатира, защото ще му лъсне голия задник
Отдавна с партията му са политически трупове.
И последният простак, гласувал навремето за него разбра кой е Симо Горския.
А това Стани Да Седна, таз политическа антика, ще ни седне на оназ работа, винаге по всяко време подготвена и навирена от лявомислещите българофили.
Костоваците и прочие паплач и откачалки са извън борда на свободно давене.
Когато ванчо Костов ви погребе завинаги, тогаз ще се пенсонира от политиката
Он има за задача от всевишния да свърши таз народополезна и богуугодна работа.
Да довърши с успех започнатото затриване на сдс-арите като туземно племе.
Гъзихте се на бокото до вчера и почвате вече по курвенски с полвин уста да го критикуете. Е, не стая тая. Политическата курва са познава отдалече и от всеки.
ИДЕМО НИЙ, ЛЯВОДЯСНОМИСЛЕЩИТЕ ПАЗАРНО ОРИЕНТИРАНИ НАРОДОЛЮБИВИ БЪЛГАРОФИЛИ.
ДОЛУ ЧУЖДОПОКЛННИЦИТЕ, ДЕСНИТЕ ГЪЗАРИ И ЧУЖДИТЕ АГЕНТИНИ.
ДОЛУ МОНОПОЛА. МОНОПОЛИТЕ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ.
ДА ЖИВЕЙ И ПРЕБЪДЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ!
ЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА.
цитирай
19. mamkamu - Абе. . . направо вече се отчаях и от ...
27.03.2011 20:53
Абе...направо вече се отчаях и от политиците и от целокупния ни народ. Ако Доган подкрепи Крадлив Дедо, той може и да хване над 10-15%... Ама Бригадира да го лансира! Това вече си е чиста порнография макар и неизненадваща за политическата ни действителност, която от години се е превърнала в един лайнян спектакъл...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lado
Категория: Изкуство
Прочетен: 2652514
Постинги: 65535
Коментари: 5893
Гласове: 20657
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930