Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2010 23:38 - Ако искат стачки, и ние отиваме да стачкуваме - срещу тези 20 години, срещу президента, срещу опозицията, срещу всички.
Автор: lado Категория: Политика   
Прочетен: 1068 Коментари: 7 Гласове:
7

Последна промяна: 02.05.2010 00:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

$Ако искат стачки, и ние отиваме да стачкуваме - срещу тези 20 години, срещу президента, срещу опозицията, срещу всички. Който иска да дойде да се оправя с тези бакии, които са ни оставили. Те мислят, че ги плаша. Не, хич не ги плашим. Така им предай. Бяха тихи четири години като мушички всичките. Тихи. Пръв излизам да стачкувам. Стачка – аз от другата страна стачка срещу тях, срещу президента, срещу това, което са направили, и - където се съберат повече хора.$

image

      29 април 2010, 12:55       Аз помолих синдикатите да не плашат за щяло и нещяло със стачки, защото нашето правителство от първия ден вече девет месеца има конкретен ангажимент към социалния диалог. Това заяви социалният министър Тотю Младенов по повод на заседанието на тристранката в четвъртък, на която синдикатите, работодателите и държавата за пореден път умуват за изплащането на болнични.

 .“Ако искат стачка синдикатите, да вървят в Гърция. В Гърция всеки ден стачки", категоричен бе той.

„Това са част от антикризисните мерки,  които приехме със синдикатите и работодателите”, каза Младенов

image  Корабче?


Тагове:   отиваме,   опозицията,   стачки,   Ние,


Гласувай:
7



1. universalnite000 - Време за съпротива Време е! ...
01.05.2010 23:46
Време за съпротива

Време е! След първите си 120 дни поредното правителство на България категорично доказа, че е слуга на новият Световен ред и е назначено от транснационалните корпораций. Примерите са много и достъпни за анализ от всички.


Повече - на http://bg-future.spaces.live.com/blog/
цитирай
2. lado - universalnite000 - Време за съпротива
02.05.2010 07:42
Посочи пътя - има хора ,които ще тръгнат по него.
цитирай
3. анонимен - А ти къде беше?
02.05.2010 08:50
Абе ти къде беше до сега! Осем години си по върховете! Насмука се като гладна въшка , натрупа милиони от бандитизъм и сега другите ти виновни за 20 г. Ех, Бойко, ще дойде време да отговаряш!
цитирай
4. lado - Абе ти къде беше до сега! Осем години ...
02.05.2010 09:01
анонимен написа:
Абе ти къде беше до сега! Осем години си по върховете! Насмука се като гладна въшка , натрупа милиони от бандитизъм и сега другите ти виновни за 20 г. Ех, Бойко, ще дойде време да отговаряш!

Чул те Господ! Друго упование не ни остана...
цитирай
5. pstavrev - Смях се много
02.05.2010 10:11
Цирк Балкански!
цитирай
6. lado - Цирк Балкански! Аматьори са цирк ...
02.05.2010 10:18
pstavrev написа:
Цирк Балкански!

Аматьори са цирк "Балкански"
цитирай
7. universalnite000 - Посочи пътя - има хора, които ще т...
03.05.2010 12:06
lado написа:
Посочи пътя - има хора ,които ще тръгнат по него.

Писах за мои идеи в стар постинг - ето нещо от тях :

Да мислиш самостоятелно и да притежаваш смелостта и куража да живееш според вярванията си - това е истински бунт.
От него ще произтече промяна във всеки аспект от живота на Земята. Пробуждащите се хора ще търсят начини да се откъснат колкото е възможно от зависимостта и нейните деструктивни заблуди. Те ще имат куража да говорят високо и убедено, понеже знаят, че процесът е необратим. Не е моя работа да казвам на хората какво да правят. Но подкрепям кампанията за несътрудничество и мирна съпротива, която набира вече скорост. Вярвам в нейното разрастване и че някои от нейните проявления може да са следните :
1) Бойкот на всички банки, които правят пари от нищото и начисляват лихва върху тях. Надявам се хората да изтеглят парите си от тези банки и дори да откажат да плащат лихва върху заемите си. Последното решение трябва да е добре координирано, така че милиони да го направят по едно и също време.
2) Подкрепа на банките на общностите и етичното банково дело, което инвестира в проекти, предназначени за полза на хората и планетата.
3) Отказ да се сътрудничи на училища, университети и министерства във всяка страна, докато не получим свободен поток от информация за онова, което наистина се извършва в тайна и за цялото налично познание.
4) Постоянни седящи демонстрации и масови протести пред правителствените управления във всяка страна, особено при ключови играчи като САЩ, Русия, Великобритания, Япония, ЕС и ООН.
5) Мирно оспорване на всички тържествени случаи във всяка страна, докато не ни бъде казана истината, и постоянно присъствие около парламентарните сгради.
6) Масова мирна съпротива срещу проекти, които вредят на околната среда. Ако има такива протести навсякъде, властите скоро ще трябва да преосмислят нещата и да се вслушат.
7) Бойкот на всички съдебни дела, които могат да възникнат от подобни действия и масови седящи демонстрации пред съдилищата за разстройването им.
8) Обаждане на програми с открит телефон и програми с участие на публиката с въпроси и информация за тайното правителство и какво могат да направят хората, за да спрат неговите манипулации.
9) Протести и седящи демонстрации пред централните управления на медийните организации, докато не откажат да бъдат слуги на Илюминати и не започнат да съобщават истината на хората. Бойкот на вестниците, обслужващи системата.
10) Същото пред централните управления и клоновете на масоните във всяка страна и окръг и незабавна оставка на всички членове на масонските и други тайни организации, които вече не искат да бъдат използвани като параван за манипулирането на света.
11) Отказ да се гласува или да се подкрепя политик, който откаже да разкрие дали е член на тайно общество или с кого е тясно свързан. Също отказ за подкрепа и на политик, който е член на която и да е прикриваща организация на Илюминати от рода на СМО, Тристранната комисия или Групата Билдерберг
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lado
Категория: Изкуство
Прочетен: 2650437
Постинги: 65535
Коментари: 5893
Гласове: 20657
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930